Vogelzang 1 A - 2440 Geel
Tel.: 014 96 04 83
Bezoek de toonzaal op afspraak.
Contacteer ons!

Alle werken op maat, Admeco is uw schrijnwerker in Geel!

Een goede afwerking van uw schrijnwerk zorgt voor een sfeervolle afwerking van uw woning. Admeco bestaat met Jan en Stefan uit twee gekwalificeerde schrijnwerkers uit Geel die samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw interieur.

Binnendeuren

In elk pand zijn deuren het meest gebruikte bouwelement. U moet niet verder nadenken waarom op maat gemaakte binnendeuren meer dan grote aandacht verdienen. Het is bovendien dé specialisatie bij Admeco en helemaal ‘made in Belgium’

Laminaat en parket

Een vloer legt u meestal voor de rest van uw leven. Daarbij maakt u de keuze of u kiest voor echt hout (parket) of kunststof (laminaat). In beide gevallen krijgt u een kwalitatieve vloer op maat

Maatkasten

Van het ontwerp tot het allerlaatste schroefje, elke fase in het ontwerpproces van uw maatkast(en) is/zijn ook ‘made in Belgium’. Een kast op maat van Ademco is een goede investering in de toekomst én kwaliteit.

Dressings

Een dressing is het paradepaardje van de slaapkamer en stiekem ook de droom van elke vrouw. De investering in een inloopkast gebeurt niet vaak. Daarom is het van ontzettend belang dat elke beschikbare ruimte wordt benut.

Interieurwerken

Dankzij op maat gemaakte inbouwkasten wordt elke ruimte nuttig en functioneel ingevuld naar uw wensen en verwachtingen. De ingemaakte kasten schikken zich naar de ruimte, en niet andersom. Dit geldt ook voor trappen, mdf-werken, plafonds, vensterbanken, het afkasten van buizen en het afkasten van uw toilet.

Contact

Als ervaringsdeskundigen in interieurschrijnwerk zorgt Admeco uit Geel ervoor dat uw binnendeuren, parket, laminaat of kasten uw woning of kantoor de juiste uitstraling geven. Meer informatie of wilt u een prijsofferte? Neem contact op! U heeft eveneens de mogelijkheid om een schets of een afbeelding toe te voegen, zodat Admeco meteen weet hoe men u precies kan helpen. Bekijkt u enkele werken liever in levende lijve? Maak dan zeker een afspraak om de toonzaal te bezichtigen.

Admeco BVBA
Clikc+