Vogelzang 1 A - 2440 Geel
Tel.: 014 96 04 83
Bezoek de toonzaal op afspraak.
Contacteer ons!
Warme vloeren in parket of laminaat!

Admeco, voor laminaat en parket!

Een vloer legt u meestal voor de rest van uw leven. Hierbij zijn laminaat en parket in Geel de populairste vloerbedekkingen. Daarbij maakt u samen met Admeco de keuze of u kiest voor echt hout (parket) of kunststof (laminaat). In beide gevallen krijgt u een kwalitatieve vloer op maat.

Parket

Bij velen roept parket nog spontaan het begrip ‘duur’ op. Toch is de rijke en warme uitstraling van een natuurlijke houten vloer niet altijd recht evenredig met de prijs. De zorg waarmee het hout is uitgezocht en behandeld, maar zeker ook het vakmanschap van Admeco is doorslaggevend voor het eindresultaat.

Laminaat

Vroeger werd laminaat al smalend bekeken als het namaakbroertje van parket. Vandaag kan de vergelijking met parket makkelijk doorgetrokken worden. Laminaat is een kwalitatieve en hoogtechnologische vloerbedekking en een goedkoper alternatief voor parket. Laminaatvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vlekken en allerhande beschadigingen.

Contact

Wie een vloer wil die lang meegaat en mooi blijft, kiest voor laminaat of parket! Bij Admeco kiest u de afwerking, het formaat en het motief zelf voor een unieke parketvloer van topkwaliteit. Professioneel geplaatst en behandeld. Neem spoedig contact op. U heeft eveneens de mogelijkheid om een schets of een afbeelding toe te voegen, zodat Admeco meteen weet hoe men u precies kan helpen.

Admeco BVBA
Clikc+