Vogelzang 1 A - 2440 Geel
Tel.: 014 96 04 83
Bezoek de toonzaal op afspraak.
Contacteer ons!
Kasten op maat, eindeloze mogelijkheden!

Admeco, kwalitatieve kasten op maat

Bij talloze bedrijven wordt ‘maatwerk’ té snel in de mond genomen. Admeco durft zich recht in de ogen kijken, want bij Jan en Stefan is maatwerk écht maatwerk. Voor kasten op maat in Geel wordt niet stiekem gericht op standaardmodules. Neen, elke kast op maat bij Admeco is een kwalitatief unicum.

Made in Belgium

Van het ontwerp tot het allerlaatste schroefje, elke fase in het ontwerpproces van uw maatkast(en) is ‘made in Belgium’. Een kast op maat van Ademco is een goede investering in de toekomst én kwaliteit. Hoogwaardige materialen en vakkundigeplaatsingen afwerking zijn certitudes bij de schrijnwerker in Geel.

  • Tv-meubels
  • Boekenkasten
  • Keukenkasten
  • Opbergkasten
  • Slaapkamerkasten
  • Rolkasten
  • Gordijnkasten

Het is de betrachting van Admeco om uw wensen en verlangens te vertalen naar een uniek ontwerp en dito afwerking. Elk ontwerp wordt gedetailleerd uitgewerkt en na uw goedkeuring gerealiseerd. Doorheen het hele proces kan u altijd terecht met vragen of opmerkingen. Maatwerk naargelang de situatie, uw smaak en uw voorkeur. Alles goed geïsoleerd en zo luiddicht mogelijk. 

Ook dressings zitten bij Admeco als gegoten!

Elke persoon op de wereld is uniek, heeft een andere kledingsstijl en andere noden. En bij kleren hoort een dressing, tegenwoordig niet meer weg te denken uit iedere (moderne) woning. Alles in een dressing krijgt zijn plaats: T-shirts, hemden, broeken,… Admeco bouwt dressings in Geel volledig op uw maat.

Paradepaardje

Een dressing is het paradepaardje van de slaapkamer en stiekem ook de droom van elke vrouw. De investering in een inloopkast gebeurt niet vaak in iemands leven. Daarom is het van ontzettend belang dat elke beschikbare ruimte wordt benut.

Modern en landelijk

Een dressing op maat is zoals uw garderobe: die moet als gegoten zitten. En dit op alle vlakken zoals indeling, stijl, afmetingen, … Modern, tijdloos of landelijk? Als u met Admeco in zee gaat, krijgt u een volledig ontwerp dat aansluit bij uw toekomstige of bestaande interieurinrichting.

Contact

Voor een ultiem eindresultaat in de vorm van kasten op maat is Admeco een vakman die voor elk project de perfectie nastreeft. De schrijnwerkers uit Geel koppelen uw inspiratie aan hun vakkennis voor een meer dan gedroomd resultaat. Bel voor meer informatie.

Admeco BVBA
Clikc+